Het SpaWellness loyaalprogramma is vanaf heden niet meer van toepassing. Gasten met een loyaalkaart zijn per e-mail hierover geïnformeerd. 


 

Spaar met de SPAWellness loyaal kaart voor een gratis sauna entree.

Voor elke euro die je afrekent ontvang je 1 punt. Bij 500 punten ontvang je een gratis entree. Hou de nieuwsbrief in de gaten want hierin communiceren wij tijdelijke aanbiedingen die geheel of gedeeltelijk met punten betaald kunnen worden.

De kaart met een startsaldo van 25 punten is verkrijgbaar bij de receptie voor slechts € 2,50. Na aanschaf registreer je de kaart zodat deze gekoppeld is aan jouw gegevens. Na registratie kunnen de gespaarde punten ook verzilverd worden en bij verlies van de kaart kunnen de reeds gespaarde punten overgezet worden op een nieuwe kaart.

Wil je liever geen pasje bij je dragen en bezit je een smartphone? Vink dan in de registratie aan dat je gebruik wilt maken van de app. Je ontvangt een email met een link naar deze app en je inlogcodes om deze eenmalig te activeren. Hierna kun je je punten bij laten schrijven bij de receptie simpelweg door de app te laten scannen, het pasje kan dan gewoon thuis in de la blijven…. Ook zie je in de app altijd je actuele saldo.

Voorwaarden bij SPAWellness Loyaal:

  • Persoonlijke gegevens zoals ingevoerd tijdens registratie worden uitsluitend gebruikt om je te informeren over SPAWellness en worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.
  • Op alle transacties bij SPAWellness ontvang je een punt per euro, m.u.v. de aanschaf van cadeaubonnen. Degene die de bon koopt ontvangt geen punten, de punten ontvangt degene die de cadeaubon verzilvert.
  • Uitsluitend het bedrag voor de komma telt, centen worden niet afgerond. Bij een besteding van bijvoorbeeld € 75,50 ontvang je dus 75 punten.
  • Punten worden uitsluitend bijgeschreven op de dag van besteding. Het is niet toegestaan achteraf punten te laten bijschrijven.
    Maak het je gemakkelijk en download de loyaal app of bewaar het pasje in portemonnee of de vaste sauna tas zodat je geen punten hoeft te missen.
  • Punten zijn niet inwisselbaar voor contant geld en kunnen uitsluitend verzilverd worden voor een entree of actie zoals terug te vinden op deze website of in de actuele nieuwsbrief.
  • Verzilveren is pas mogelijk nadat de kaart geregistreerd is.
  • Als producten geretourneerd worden dan worden reeds toegekende punten weer in mindering gebracht.
  • SPAWellness behoudt het recht wijzigingen door te voeren

Saldochecker

Registreren