Cadeaubonnen zijn leuk om te geven en leuk om te krijgen!

Indien u een cadeaubon aan de receptiebalie koopt pakken wij deze mooi voor u in, maar u kunt een cadeaubon van SPA Wellness natuurlijk ook bestellen. 
Cadeaubonnen met een waarde van tenminste € 50,- worden gratis door ons verstuurd. Voor een cadeaubon met een waarde minder dan € 50,- rekenen wij € 2,50 verzendkosten

Indien u een cadeaubon wilt bestellen, vult u hiernaast staand formulier in met onderwerp “cadeaubon” en vermeldt u in de mail:

  • uw naam en adres
  • indien afwijkend, naam en adres waar wij de cadeaubon naartoe sturen
  • het bedrag

Vervolgens maakt u het bedrag ter waarde van de cadeaubon (en eventuele verzendkosten) over op bankrekeningnummer NL17RABO0107585650 t.n.v. ZIB management BV o.v.v. cadeaubon+uw naam

Geldigheid:
Cadeaubonnen van SPAWellness Weesp zijn vanaf het moment van uitgifte
1 jaar geldig. Bent u er door omstandigheden niet aan toe gekomen uw bon in deze periode te gebruiken? Dan bieden wij de mogelijkheid deze periode met 6 maanden te verlengen, aansluitend op de oorspronkelijke geldigheid. Stuurt u hiervoor een verzoek per mail naar info@spawellness-weesp.nl met in deze mail uw cadeaubon nummer. Voor het verlengen van de cadeaubon rekenen wij 7,50 euro aan administratiekosten. Deze kosten worden op uw cadeaukaart in mindering gebracht.

Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld of andere tegoedbonnen.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht