Openingstijden 

Zondag t/m donderdag van 10.00 tot 23.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 24.00 uur*

SpaWeesp
Spa Wellness Weesp wordt SpaWeesp. Dit betekent niet alleen een nieuwe naam maar ook een volledige metamorfose van het resort. U bent van harte welkom om het vernieuwde SpaWeesp te komen ontdekken. U waant zich bij SpaWeesp in mediterrane sferen. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle vernieuwingen.

Over SpaWeesp
Dit wellnessresort ligt in een rustige omgeving, langs de Vecht en aan de rand van de vestingstad Weesp, vlakbij Amsterdam. Hier staat alles in het teken van ontspannen. Ontvlucht de drukte van alledag en kom hier volledig tot rust. Geniet van onze verschillende sauna’s en baden. Proef de bijzondere sfeer in de greenhouse, onze prachtige binnentuin. Een rustgevende ruimte waarin licht, water en groen de natuurlijke sfeer bepalen. De grote zonovergoten ligweide is een paradijs voor de zonliefhebbers. Een verrassend alternatief voor een dagje strand. Makkelijk bereikbaar en heerlijk rustig! Rondom het buitenzwembad is het heerlijk relaxen op een comfortabel ligbed.

Een ijskoude energieboost krijgt u in de sneeuwcabine met échte sneeuw. U voelt direct de bijzondere verfrissing en de natuurlijke kracht. Bovendien proeft u de betoverende sfeer van de miljarden kristallen in de sneeuw die werken als kleine diamantjes.

Bij een dagje wellness hoort ook lekker eten. In het restaurant en in de serre kunt u op een ongedwongen manier genieten van lekker eten en drinken.

Ontdek wellness in badkleding
Wist u dat u ook in badkleding kunt genieten van onze wellness? Vanaf 1 mei heeft SpaWeesp iedere 1e & 3e maandag van de maand badkledingdag**.

Ontdek zelf wat er allemaal is veranderd en genieten van een ontspannen dagje wellness bij SpaWeesp.

Rokers
Graag laten we onze gasten optimaal genieten in een gezonde omgeving.
Daarom is ons hele pand en tuin rookvrij. Er is een kleine rookzone buiten beschikbaar.

* Op feestdagen kunnen deze tijden afwijken, volg ons op social media of houdt de website in de gaten voor eventuele wijzigingen.
** m.u.v. 21 mei (2e pinksterdag).

Minimumleeftijd omhoog

Vanaf  1 mei 2018 gaat de leeftijdsgrens omhoog naar een minimumleeftijd van 18 jaar. Vanaf de leeftijd van 18 jaar is iedereen welkom. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen.

Reserveringen

U maakt bij ons, bij voorkeur via de website, een reservering voor uw saunabezoek, behandeling of arrangement. Dit is op elk moment van de dag mogelijk en u ontvangt direct een bevestiging. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 uur tot 18.00 uur en in het weekend en op feestdagen tot 12.00 uur. Ook kunt u via reservering@spawellness-weesp.nl uw naam en telefoonnummer mailen, u wordt dan door ons gebeld.