SPA Wellness is geopend op: 

maandag t/m zaterdag van 10.30 tot 23.30 uur
zondag van 10.30 tot 22.00 uur

Indien er afwijkende openingstijden zijn zoals op feestdagen dan vindt u deze op de nieuwspagina

SPAWellness is alle dagen open voor gemengd publiek, badkleding is niet toegestaan

 

Graag laten we onze gasten optimaal genieten in een gezonde omgeving. Daarom is ons hele pand en tuin rookvrij. Er is een kleine rookzone buiten beschikbaar.

Kinderen

Kinderen tot en met 11 jaar zijn bij ons op woensdag en zondag welkom mits zij in het bezit zijn van tenminste zwemdiploma A en zich uiteraard als “saunagast” gedragen. D.w.z. dat andere gasten geen overlast van hen mogen ondervinden. De normaal geldende huisregels zijn voor kinderen gelijk aan volwassenen.

Op alle andere dagen van de week laten wij geen kinderen onder de 12 jaar toe.

Kinderen tot en met 11 jaar betalen € 17,50 voor de sauna entree. Op deze gereduceerde prijs worden geen extra kortingen verleend.

Ook groepen zijn bij ons welkom, vanzelfsprekend geldt hiervoor hetzelfde: de andere saunagasten mogen hier geen overlast van ondervinden.

Reserveringen

U maakt bij ons, bij voorkeur via de website, een reservering voor uw saunabezoek, behandeling of arrangement. Dit is op elk moment van de dag mogelijk en u ontvangt direct een bevestiging. Telefonisch zijn wij, voor het maken van een reservering, dagelijks bereikbaar van 12.00 – 16.00 uur en van 19.00 – 22.00 uur. Ook kunt u via reservering@spawellness-weesp.nl uw naam en telefoonnummer mailen, u wordt dan door ons gebeld. Online betaald u geen reserveringskosten, telefonisch berekenen wij €3,50 reserveringskosten per boeking.