Graag willen wij u attent maken op de volgende punten:

RESERVERINGS VOORWAARDEN

Uw reservering zoals gemaakt, is pas definitief zodra u van ons een reserveringsbevestiging per e-mail heeft ontvangen. 
Mocht u binnen 24 uur na reserveren nog geen bevestiging van ons hebben ontvangen of zijn de activiteiten, zoals genoemd in onze bevestiging naar u, niet in overeenstemming met uw reservering, kunt u het contactformulier op onze website invullen
U wordt op de gereserveerde dag uiterlijk verwacht op de tijd die aangegeven staat bij aanvang, dit in verband met de planning van behandelingen, uw eerste behandeling zou immers aan het begin van het tijdsblok kunnen starten.
U wordt ontvangen door onze receptioniste die u zal inchecken en een korte toelichting zal geven op uw reservering, tevens ontvangt u het afsprakenkaartje met daarop de exacte tijd van behandeling.
U kunt enkel een behandeling reserveren in combinatie met een saunabezoek.
Standaard voorwaarden:Behandelingen en arrangementen vragen een nauwkeurige afstemming in onze planning. Bent u door omstandigheden verhinderd, meldt u dit dan alstublieft op tijd, zodat wij kunnen proberen de afspraak voor u te verzetten of eventueel te annuleren. Indien u meer dan 24 uur voorafgaande aan uw bezoek annuleert is dit kosteloos. Bij afzegging minder dan 24 uur van tevoren of bij no show zijn wij helaas genoodzaakt het gehele reserveringsbedrag in rekening te brengen.

 

DE BELANGRIJKSTE HUISREGELS

Om uw Dagje Wellness bij SpaWeesp ontspannen te laten verlopen, zijn er enkele huisregels van toepassing:

 • Om optimaal te genieten van de sauna’s, vragen wij u om de stilte in acht te nemen in de cabines. Zo geniet u en uw medegast van een oase van rust.
 • Het dragen van badkleding is bij SpaWeesp niet toegestaan, tenzij het een badkledingdag is. Dan is het dragen van badkleding verplicht.
 • Op badkledingdagen is het voor dames niet toegestaan topless van de faciliteiten gebruik te maken. Evenmin is het toegestaan, voor zowel dames als heren, een G-string te dragen.
 • Het dragen van badslippers is in de sauna niet toegestaan, daarbuiten is het verplicht.
 • Iedere gast krijgt tijdens het verblijf een polsbandje, waarmee binnen het resort alle bestedingen gedaan kunnen worden. Het dragen van dit polsbandje is voor alle gasten verplicht.
 • In de restaurants, de loungeruimtes, de rustruimtes en op de terrassen is het dragen van een badjas verplicht. Deze zijn ook bij ons te huur. Deze verplichting geldt ook op badkledingdagen.
 • Vanaf de leeftijd van 18 jaar is iedereen welkom. Het is verplicht een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen. Hier kunnen wij, bij twijfel over de leeftijd, naar vragen.
 • Douchen is verplicht alvorens de baden, sauna’s, stoombaden en andere faciliteiten te gebruiken. Na gebruik van een warme ruimte is opnieuw douchen verplicht voordat u van een (zwem)bad gebruik maakt.
 • Zelf meegebrachte consumpties (eten en drinken) zijn niet toegestaan.
 • Het meenemen van glaswerk in natte ruimtes, sauna’s, stoombaden en andere faciliteiten is niet toegestaan. Het gebruik van een mobiele telefoon is alleen bij de receptie toegestaan. Op overige plaatsen binnen het resort is het meenemen van een mobiele telefoon of andere elektronische apparatuur zoals een tablet of mp3 speler niet toegestaan. Een e-reader (zonder camera en internet) is toegestaan, mits u dit bij binnenkomst meldt.
 • Het maken van foto’s of filmopnamen binnen het resort is strikt verboden.
 • Storend gedrag, waaronder mede verstaan gewenste of ongewenste intimiteiten, is niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen op eerste verzoek van SpaWeesp, na volledige betaling en zonder restitutie, het resort te verlaten.
 • Zelf meegebrachte tassen zijn in het resort niet toegestaan. Uw persoonlijke eigendommen kunt u achterlaten in uw locker.
 • Het bezet houden van ligbedden, banken en stoelen zonder dat deze gebruikt worden, is niet toegestaan.
 • Een Opgieting is uitsluitend toegestaan door medewerkers van SpaWeesp. Het is gasten niet toegestaan zelf vloeistoffen op saunakachels aan te brengen.
 • Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht bij warme droge ruimtes, waaronder de sauna en andere ruimtes, plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten.
 • Uit hygiënisch oogpunt vragen wij u om uw handdoeken in het saunagedeelte te laten hangen en niet mee te nemen in de restaurants.
 • Roken of het gebruik van alternatieve rookwaren (bijvoorbeeld een elektrische sigaret) is in het gehele resort niet toegestaan, met uitzondering van de daarvoor aangewezen rokersruimten en rookgebieden.
 • Alcohol en sauna gaan niet goed samen. Het personeel is bevoegd, voor uw en onze veiligheid, om te weigeren alcohol te schenken aan gasten wanneer ze dit niet verantwoord achten.
 • Waardevolle voorwerpen kunnen opgeborgen worden in de afsluitbare lockers. SpaWeesp houdt zich niet aansprakelijk bij eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen.
 • SpaWeesp houdt zich niet aansprakelijk bij eventuele vermissing of diefstal van door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van letsel aan personen en/of schade aan goederen.
 • SpaWeesp maakt gebruik van cameratoezicht voor beveiliging van de gasten en het personeel. We hanteren een maximale bewaartermijn van 24 uur, tenzij bepaalde beeldopnamen langer nodig zijn voor afhandeling van geconstateerde incidenten.

openhaard

Mocht er iets niet in orde zijn, waarschuw dan een medewerker van SpaWeesp. Op deze manier worden wij in de gelegenheid gesteld het op te lossen. Ook voor al uw vragen met betrekking tot saunabezoek kunt u uiteraard bij onze medewerkers terecht.